Raven uusin kohde Ouluun Toppilansalmeen.

Ouluun Toppilansalmeen rakennetaan Raven uusin kohde - 63 huoneiston viisikerroksinen kerrostalo. Tervahovin vanha mylly puretaan alta pois ja tilalle valmistuu 2020 vuoden lopulla uusi mutta vanhaa samanhahmoista ilmettä kunnoittava kerrostalo. Uudisrakennus toteutetaan yhteistyössä museoviraston kanssa ja vanhan rakennuksen historia tulee esille yksityiskohdista. Arkkitehtisuunnittelusta vastaa Pave Mikkonen, Pave Arkkitehdit Oy:stä.

Myynti alkaa syyskuulla!

Asuinhuoneistot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, joista suurin on 67 m² huoneisto. Alakerroksiin (1-2 krs) tulee vanhusten ryhmäkoti ja yläkerroksiin (3-5 krs) tulee huoneistoja. Ryhmäkodin tilat muodostavat oman kiinteistöyhtiönsä ja asuinhuoneistot vastaavasti oman asunto-osakeyhtiönsä.

Osassa huoneistosta merinäköala ja parveke. Modernia asumista edustava asuinalue sijaitsee unelmapaikalla meren äärellä ja monipuolisten palveluiden lähellä. Keskustan palvelut ovat lyhyen matkan päässä. Autopaikat on osoitettu viereiselle, jo rakennetulle autopaikka alueelle.

Varaa ajoissa oma huoneistosi!  Mervi 040 145 9903 tai Eljas 0400 386 596


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,
kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

EVÄSTEET  |  TIETOSUOJASELOSTE

DONETTI