Materiaalivalinnat ja muutostyöt.

Valitse mieleisesi materiaalit uuteen kotiisi

Haluamme, että olet tyytyväinen paitsi laadukkaisiin teknisiin ratkaisuihin myös sisustukseen ja muihin yksityiskohtiin uudessa kodissasi. Valittavana on useita eri kokonaisuuksia, joita vaihtelemalla ja yhdistelemällä voit muokata kotisi ilmeestä juuri sinulle sopivan.

Teemme yhteistyötä luotettavien kumppanien kanssa, ja olemme valinneet materiaalit ammattitaidolla niin, että ne toimivat yhteen toistensa kanssa.

Yleisimpiä muutostöitä onkin asunnon pintoihin liittyvät valinnat, jotka vaikuttavat oleellisesti kodin värimaailmaan, kuten keittiön kaappien ovet ja pöytätasot, tai tehostemaalien paikat ja värit. Myös esimeriksi kodinkoneisiin on halutessaan mahdollista vaikuttaa. 

Olemme aika joustavia muutostöiden osalta, on toki teknisiä ja rakenteellisia rajoituksia riippuen onko kerrostalo- tai rivitalokoti kyseessä. Lisä- ja muutostöitä on tehtykin aika monipuolisesti, etenkin jos asiat on hyvissä ajoin suunniteltu ja sovittu. Omaan uuteen kotiin on ollut mahdollista vaikuttaa esimerkiksi tekemällä pieniä seinän siirtoja tai sähköteknisiä muutoksia ja lisäyksiä. Yleensä asunnon sisäpuolisiin osiin on ollut mahdollista ostajan vaikuttaa.

Muutostöiden aikataulu on kohdekohtainen ja suunnitellaan aina työmaan kanssa yhteisesti eri työtilanteiden mukaisesti.

Kauppaan kuuluvat muutostyöt ja lisätyöt

Teemme jokaiselle rakennuskohteelle sisustussuunnitelman, joita on mahdollista käyttää suoraan sellaisenaan tai oman suunnitelman pohjana. Sisustussuunnittelija rakentaa kokonaisuudet seuraten erilaisia ajan trendejä ja muotivärejä. Kotia on siis mahdollista räätälöidä omaan värisilmään sopivaksi myös ilman lisähintaa kohteeseen kuuluvilla vakiotuotteilla.

Mikäli haluat tilata lisä- tai muutostöitä omaan huoneistoon kohteen sisustussuunnitelman ulkopuolelta, ne ovat luonnollisesti lisähintaisia. Myös erikoistuotteiden osalta pyrimme pitäytymään omien toimittajiemme valikoimissa sillä se helpottaa aikataulussa pysymistä.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,
kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

EVÄSTEET  |  TIETOSUOJASELOSTE

DONETTI