Vastaava työnjohtaja ja työnjohtaja Ylivieska - Kalajoki alueelle


Vastaavaa työnjohtajaa 1 kpl

Vastaamaan työmaan ajallisesta, laadullisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen projektin hallinta ja tuotannon suunnittelu yhdessä projektiorganisaation kanssa. Kohteena on asuinkerrostalo.

Työnjohtaja 1kpl

Työnjohtajana toimit vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu työmaan tuotannon suunnittelu, valvonta, dokumentointi sekä kehittäminen.

Tehtäviin vaaditaan vähintään rakennusinsinöörin tai -teknikon koulutus sekä työkokemusta rakennuskohteiden vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja Tapio Heikkilä, p. 040-661 5470

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen tapio@raverakennus.fi 14.6 mennessä

Rave Rakennus Oy tunnetaan erityisesti vaativasta ja korkealaatuisesta asunto- sekä toimitilarakentamisesta. Asuntojen lisäksi kohteitamme ovat vaativat julkiset-, liike- ja teollisuusrakennukset sekä toimitilat. Laadun ohella korostamme työn turvallista tekemistä kaikissa tilanteissa. Laajan ja luotettavan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaistoimituksen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella. Yrityksemme tunnusmerkkinä pidetään asiantuntevuutta, luotettavuutta ja laadukasta työnjälkeä.


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,
kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

EVÄSTEET  |  TIETOSUOJASELOSTE

DONETTI