Mika Kaikkonen Rave Rakennuksen
uudeksi toimitusjohtajaksi

Tiedote 4.1.2021.

Rave Rakennus on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä Mika Kaikkosen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Toimitusjohtajanimitys on osa Rave Rakennuksen kasvustrategiaa, jonka mukaisesti asuntorakentajana tunnetuksi tullut yhtiö suuntaa palveluitaan entistä enemmän myös julkiseen rakentamiseen sekä toimitilarakentamiseen.

Toimitusjohtajan tehtäviä aikaisemmin hoitanut Rave Rakennuksen pääomistaja Antti Rantala siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Hänen mukaansa yhtiön kasvua on pohjustettu jo aikaisemmin omistuspohjaa laajentamalla sekä nimittämällä Rave Rakennukselle ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva hallitus.

- Olemme etsineet rauhassa kokonaisuuteen sopivaa toimitusjohtajaa, ja nyt löysimme Mikasta sellaisen. Itse keskityn tulevaisuudessa elinkaarihankkeisiin, hankekehitykseen sekä hallitustyöskentelyyn Rave Rakennuksessa ja osakkuusyhtiöissä.

- Toimitusjohtajavalinnassa painoi erityisesti Mika Kaikkosen monipuolinen rakennusalan osaaminen. Henkilökohtaisesti haluan uudistaa toimialaa poistamalla tietynlaista rakentaja-rakennuttaja-vastakkainasettelua. Sen sijaan asioita voidaan tehdä tuottamalla molemmille lisäarvoa, ja siten menestymällä yhdessä. Myös Mikalla on tämä näkemys, minkä lisäksi hän osaa tehdä tällaista yhteistyötä pääomaviisaasti, Antti Rantala toteaa.


- Rave Rakennuksen tehtävänä on tuottaa palveluita, jotka auttavat asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa, sanoo yhtiön toimitusjohtajana aloittanut Mika Kaikkonen.
- Rave Rakennuksen tehtävänä on tuottaa palveluita, jotka auttavat asiakasta saavuttamaan omat tavoitteensa, sanoo yhtiön toimitusjohtajana aloittanut Mika Kaikkonen.

Yhteisenä tahtotilana kasvu ja kehittyminen

Ennen Rave Rakennukselle siirtymistään Mika Kaikkonen toimi oululaisen Temotek Oy:n toimitusjohtajana. Tätä aikaisemmin hän työskenteli pitkään Lujatalolla työpäällikkönä ja rakennuspäällikkönä.

- Jo edellisessä työpaikassani olin osakkaana sekä yrittäjänä, ja se mahdollisuus kiinnosti nytkin. Rave Rakennus osoittautui dynaamiseksi ja sopivan kokoiseksi yritykseksi. Ennen kaikkea meillä on yhteinen tahtotila kehittää ja kehittyä markkinassa toimimalla lähellä asiakasta. Tavoitteeni on vakiinnuttaa Rave Rakennuksen asema merkittävänä rakentajana kotimaan markkinoilla ja samalla huolehtia siitä, että yhtiö palvelee asiakkaitaan jatkossakin joustavasti ja ketterästi, Mika Kaikkonen sanoo.

Suurimpana vahvuutenaan uusi toimitusjohtaja pitää vankkaa tuotantokokemusta.

- Koska minulla on myös kustannuslaskijan tausta, se auttaa ymmärtämään hankkeen kustannuksia ja tuottamaan rakentamispalvelut kustannustehokkaasti. Arvostan lisäksi Rave Rakennuksen tapaa yhdistää kiinnostavia maisema-arvoja sisältäviä tontteja korkeatasoiseen arkkitehtuuriin.

Tällä hetkellä Rave Rakennus rakentaa muun muassa Ylivieskan uutta kirkkoa sekä Oulussa Tervahovin Mylly-kerrostaloa kulttuurihistoriallisessa korttelissa Siilotiellä.

Lisätiedot


Mika Kaikkonen,
toimitusjohtaja
Rave Rakennus Oy
p. 040 510 4777
mika@raverakennus.fi

Antti Rantala,
hallituksen puheenjohtaja
Rave Rakennus Oy
p. 044 322 0447
antti@raverakennus.fi


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,
kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

EVÄSTEET  |  TIETOSUOJASELOSTE

DONETTI