Toimintamme laajentuessa Ouluun

Haemme Oulun talousalueelle:


Työpäällikköä

Työpäällikkö toimii yhteistyössä vastaavien työnjohtajien kanssa vastaten rakennustyömaiden johtamisesta urakkalaskennasta luovutukseen sekä taloudellisesta kannattavuudesta. Työpäällikön vastuulla on lisäksi työturvallisuuden ja tuotannon kehittäminen.

 

Vastaavaa työnjohtajaa

Vastaamaan työmaan ajallisesta, laadullisesta, turvallisesta ja kustannustehokkaasta johtamisesta Oulun talousalueella. Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen projektin hallinta ja tuotannon suunnittelu vaativassa kerrostalohankkeessa.

 

Tuotanto- /työmaainsinööriä

Vastaamaan omaperusteisten asuntohankkeiden ja urakkakohteiden hankinnoista, kustannus- ja tuotannonsuunnittelusta sekä kustannuslaskennasta yhteistyössä työpäällikön ja laskenta/hankintapäällikön kanssa. Tehtävässäsi toimit päivittäisessä yhteistyössä hankinnan ja työmaiden kanssa pääasiallisena tavoitteena hankkeiden kustannustavoitteiden määrittäminen ja niiden seuranta.

 

Työnjohtajaa

Työnjohtajana toimit vastaavan työnjohtajan alaisuudessa. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu työmaan tuotannon suunnittelu, valvonta, dokumentointi sekä kehittäminen.

 

Tehtäviin vaaditaan vähintään rakennusinsinöörin tai -teknikon koulutus sekä työkokemusta rakennuskohteiden vastaavista tehtävistä.

 

Tarjoamme:

– Haastavan ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisissa projekteissa

– Nykyaikaiset tuotannon ohjauksen työkalut

– Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen

Hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen

– Meillä sinulla on mahdollisuus rakentaa työnkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaan sekä olla omalta osaltasi kehittämässä toimintaamme.

 

Lisätietoja Jouni Hannula, p. 040-713 2818 tai jouni@raverakennus.fi

 

Pyydämme lähettämään hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen jouni@raverakennus.fi . Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

www.raverakennus.fi

 

Pohjanmaalla toimiva Rave Rakennus Oy tunnetaan erityisesti korkealaatuisesta asuntorakentamisesta.

Kotien lisäksi kohteitamme ovat erilaiset palvelutalot, liike- ja teollisuusrakennukset sekä toimistotilat. Olemme myös Kotikirkon rakentajat -ryhmittymässä toteuttamassa Ylivieskan uutta kirkkoa.

Laadun ohella korostamme työn turvallista tekemistä kaikissa tilanteissa. Palveluihimme kuuluvat myös kvr-urakointi, korjausrakentaminen ja remontointi. Laajan ja luotettavan kumppaniverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaistoimituksen asiakkaalle avaimet käteen periaatteella. Yrityksemme tunnusmerkkinä pidetään asiantuntevuutta, luotettavuutta ja laadukasta työnjälkeä.

 

Nämä tunnusmerkit ovatkin Raven asiakastyytyväisyyden takana!

 Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla,
kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

EVÄSTEET  |  TIETOSUOJASELOSTE

DONETTI